Aditif Panganan

  • Factory Supply daily care warming agent Vanillyl Butyl Ether(VBE) CAS NO 82654-98-6

    Agen pemanasan perawatan harian Pabrik Vanillyl Butyl Ether (VBE) CAS NO 82654-98-6

    Agen anget Vanillyl Butyl Ether (VBE)

    CAS NO 82654-98-6

    Kemurnian: 98%

    Pengepakan: 1kg / botol

     

    Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

    Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

    Email: kevin@zhuoerchem.com

     

  • China manufacturer high purity 5-Ethyl-2-methylpyridine CAS 104-90-5 with good price

    Produsen China kemurnian tinggi 5-Ethyl-2-methylpyridine CAS 104-90-5 kanthi rega sing larang

    5-Etil-2-methylpyridine

    CAS: 104-90-5

    Kemurnian: 98%

    Pengepakan: 1kg / botol

     

    Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

    Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

    Email: kevin@zhuoerchem.com

     

  • Supply Food grade flavor enhancer Guanosine 5′-monophosphate disodium salt(GMP-Na2) Cas 5550-12-9

    Pasokan bahan tambahan rasa Guanosine 5'-monofosfat disodium salt (GMP-Na2) Cas 5550-12-9

    Uyah disodium 5 g-monofosfat guanosin (GMP-Na2)

    Cas 5550-12-9

    Pengujian: 98%

    Produk relatif:

    NMN, NADH, UMP-Na2, AMP-Na2, CTP-Na2; UDP-G, UTP-Na3, ATP-NA2, CDPC

     

    Uyah disodium guanosin 5'-monofosfat minangka obat penambah rasa yaiku bubuk kristal, tanpa warna utawa putih, lan nduweni rasa khas. Iki larut ing banyu, larut larut ing alkohol, lan praktis ora larut ing eter. Iki dipikolehi kanthi sintesis kimia. Iki uga diarani natrium 5-guanylate lan disodium guanosine-5-monofosfat.

     

    Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

    Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

    Email: kevin@zhuoerchem.com

     

  • Factory hot selling Cytidine CAS 65-46-3 with best price

    Pabrik adol panas Cytidine CAS 65-46-3 kanthi rega paling apik

    Cytidine

    CAS 65-46-3

    Assay: 99%

    Produk relatif:

    Uridine, NMN, NADH, AMP-Na2, CTP-Na2, UDP-G, UTP-Na3, GTP-NA2, GMP-Na2, UMP, ATP, CDPC

     

    Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

    Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

    Email: kevin@zhuoerchem.com

     

  • High quality 99% Uridine with CAS 58-96-8 with factory price

    Uridine 99% berkualitas tinggi kanthi CAS 58-96-8 kanthi rega pabrik

    Uridine

    CAS 58-96-8

    Assay: 99%

    Produk relatif:

    NMN, NADH, AMP-Na2, CTP-Na2, UDP-G, UTP-Na3, GTP-NA2, GMP-Na2, UMP, ATP, CDPC

     

    Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

    Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

    Email: kevin@zhuoerchem.com

     

  • Hot selling Uridine 5′-phosphate(UMP) CAS NO 58-97-9 with best price

    Jual Hot Uridine 5'-fosfat (UMP) CAS NO 58-97-9 kanthi rega paling larang

    Uridine 5'-fosfat (UMP)

    CAS NO 58-97-9

    Assay: 99%

    Produk relatif:

    NMN, NADH, AMP-Na2, CTP-Na2; UDP-G, UTP-Na3, GTP-NA2, GMP-Na2, CDPC

     

    Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

    Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

    Email: kevin@zhuoerchem.com

     

  • High quality UMP-Na2/ Uridine 5′-monophosphate Disodium salt powder cas 3387-36-8 with factory price

    UMP-Na2 / Uridine 5'-monofosfat bubuk bubuk Disodium uyah cas 3387-36-8 kanthi rega pabrik

    Bubuk uyah Disodium UMP-Na2 / Uridine 5'-monofosfat

    cas 3387-36-8

    Assay: 99%

    Produk relatif:

    NMN, NADH, AMP-Na2, CTP-Na2; UDP-G, UTP-Na3, GTP-NA2, GMP-Na2, CDPC

     

     

    Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

    Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

    Email: kevin@zhuoerchem.com

     

  • Hot Selling Adenosine triphosphate disodium salt/ATP-2Na CAS 987-65-5 with good price

    Jual Adenosin trifosfat uyah disodium / ATP-2Na CAS 987-65-5 kanthi rega sing larang

    Uyah adodos trifosfat disodium / ATP-2Na

    CAS 987-65-5

    Assay: 99%

    Produk relatif:

    NMN, NADH, UMP-Na2, AMP-Na2, CTP-Na2; UDP-G, UTP-Na3, GTP-NA2, GMP-Na2, CDPC

     

    Wêdakakêna ATP, uga diarani adenosin trifosfat disodium, iku turunan nukleotida, sing ana gandhengane karo metabolisme lemak, protein, gula, asam nukleat lan nukleotida ing awak. Nalika energi dibutuhake kanggo nyerep, metune, kontraksi otot lan sintesis biokimia, disodium trifosfat adenosin diurai dadi kelompok bisphosfat lan fosfat adenosin, lan energi diluncurake sekaligus.

     

    Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

    Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

    Email: kevin@zhuoerchem.com

     

  • Factory price 99% Cytidine 5′-triphosphate disodium salt/CTP-Na2 CAS 36051-68-0

    Rega pabrik 99% Cytidine 5'-triphosphate disodium salt / CTP-Na2 CAS 36051-68-0

    Uyah disodium cytidine 5'-trifosfat/ CTP-Na2 

    CAS 36051-68-0

    Assay: 99%

    Produk relatif:

    NMN, NADH, UMP-Na2, AMP-Na2, UDP-G, UTP-Na3, ATP-NA2, CDPC

     

    Cytidine 5'-triphosphate minangka trifosfat nukleosida pirimidin sing ana ing macem-macem reaksi biokimia. Iki digunakake ing sintesis RNA dening polimerase RNA.

     

    Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

    Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

    Email: kevin@zhuoerchem.com

     

  • Wholesale carboxymethyl cellulose cmc powder price

    Harga bubuk carboxymethyl cellulose cmc bubuk

    Produk: CMC

    No CAS.: 9004-32-4

    Kemurnian: 99%

    Pengepakan: 25kg / tas

     

    Carboxymethyl cellulose (CMC) utawa gum selulosa minangka turunan selulosa kanthi klompok karboxymethyl (-CH2-COOH) sing kaiket ing sawetara klompok hidroksil monomer glukofiranosa sing nggawe balung mburi selulosa. Iki asring digunakake minangka uyah natrium, sodium carboxymethyl cellulose.
    CMC digunakake ing panganan miturut E nomer E466 minangka modifikasi viskositas utawa luwih kenthel, lan kanggo nyetabilake emulsi ing macem-macem produk kalebu es krim. Iki uga dadi konstituen kanggo akeh produk non-panganan, kayata pasta gigi, obat pencahar, pil diet, cat adhedhasar banyu, deterjen, ukuran tekstil, lan macem-macem produk kertas.

     
    Hotline: + 86-15255616228 (WhatsApp & Wechat)

    Email: daisy@shxlchem.com 

  • Food Preservatives FCCIV 99% Potassium Sorbate Granular E202

    Pengawet Pangan FCCIV 99% Kalium Sorbate Granular E202

    Produk: Sorbate Kalium

    No CAS.: 24634-61-5

    Kemurnian: 99%

    Katon: Granular Putih utawa Bubuk

    Packing: 25kg / Karton

     

    Rega kalium sorbate minangka jinis pengawet panganan anyar, sing bisa nyegah tuwuh bakteri, cetakan lan ragi tanpa kena pengaruh rasa panganan. Iki kalebu metabolisme manungsa, duwe keamanan pribadi, lan diakoni sacara internasional minangka pengawet panganan paling apik. Keracunane luwih murah tinimbang bahan pengawet liyane, lan saiki akeh digunakake ing panganan. Insen Potassium sorbate bisa ngasilake efek antiseptik ing medium asam, nanging ora duwe efek antiseptik ing kahanan netral.

     
    Hotline: + 86-15255616228 (WhatsApp & Wechat)

    Email: daisy@shxlchem.com

  • Factory supply Uridine 5-diphosphate disodium salt/UDP-Na2 CAS 27821-45-0

    Pasokan pabrik Uridine uyah disodium 5-difosfat / UDP-Na2 CAS 27821-45-0

    Uyah disodium 5-difosfat uyah / UDP-Na2

    CAS 27821-45-0

    Pengujian: 98%

    Produk relatif:

    NMN, NADH, UMP-Na2, AMP-Na2, UDP-G, UTP-Na3, ATP-NA2, CDPC

     

    Uyah disodium 5'-difosfat uyah / UDP- Na2 minangka bubuk putih. Iki larut ing banyu lan ora larut ing etanol. Produk iki minangka produk nukleotida lan bisa digunakake minangka reagen biokimia lan menengah kanggo produksi obat nukleotida.

     

    Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

    Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

    Email: kevin@shxlchem.com