Agrokimia

  • Factory supply alpha-Chloralose CAS 15879-93-3 with good price

    Pasokan pabrik alpha-Chloralose CAS 15879-93-3 kanthi rega sing larang

    CAS: 15879-93-3

    Kemurnian: 98% min

    Pengepakan: 1kg, tas 25kg utawa panjaluk

     

    alpha-Chloralose minangka bubuk kristal sing larut ing banyu, larut ing alkohol, eter diethil, asam asetat glasial, larut ing kloroform, larut ing eter minyak bumi.

    alpha-Chloralose diprodhuksi kanthi reaksi glukosa kanthi klorida waterfree sing lagi panas.

    Kualitas lan Pengiriman Cepet

    Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

    Email: kevin@shxlchem.com

     

  • PGR Kinetin 6-KT CAS 525-79-1

    PGR Kinetin 6-KT CAS 525-79-1

    Kinetin, wiwitane dianggep minangka produk sintetis, diisolasi minangka hormon tetanduran utawa sitokinin. Sitokinin berfungsi minangka hormon pertumbuhan penting sing bisa pengaruhe tuwuhing sel lan diferensiasi ing jaringan tanduran lan non-tanduran. Kinetin ditemokake ing ekstrak sel tanduran, kalebu nodul oyod tanduran lan cairan endosperma saka woh klapa enom sing seger.

     

    Hubungi: Erica Zheng

    Email: erica@shxlchem.com

    Telp: +86 21 2097 0332

    Mob: +86 177 1767 9251

    WhatsApp: +86 186 2503 6043 (WeChat & Telegram & Line)

    Skype: slhyzy

  • Herbicide Mesosulfuron-methyl CAS 208465-21-8

    Herbisida Mesosulfuron-metil CAS 208465-21-8

    Mesosulfuron-methyl minangka herbisida sulfonylurea, sing digunakake kanggo ngontrol ryegrass ing gandum lan suket godhong wiyar ing sereal liyane.

     

    Hubungi: Erica Zheng

    Email: erica@shxlchem.com

    Telp: +86 21 2097 0332

    Mob: +86 177 1767 9251

    WhatsApp: +86 186 2503 6043 (WeChat & Telegram & Line)

    Skype: slhyzy

  • Molluscicide Metaldehyde CAS 108-62-3 Kill Snails

    Molluscicide Metaldehyde CAS 108-62-3 Kill Siput

    Metaldehida minangka molluscicide sing digunakake ing macem-macem sayuran lan tanaman hias ing kebon utawa omah kaca, ing wit-witan, tanduran cilik, utawa ing kebon alpukat utawa jeruk, tanduran berry, lan tanduran pisang. Metaldehida digunakake kanggo narik lan mateni siput lan siput.

     

    Hubungi: Erica Zheng

    Email: erica@shxlchem.com

    Telp: +86 21 2097 0332

    Mob: +86 177 1767 9251

    WhatsApp: +86 186 2503 6043 (WeChat & Telegram & Line)

    Skype: slhyzy

  • Phosphobacteria Bacillus Megaterium Powder

    Powder Phosphobacteria Bacillus Megaterium

    Bacillus megaterium minangka bakteri promosi sitokinin sing digunakake kanggo ningkatake tuwuhing tanduran. Aplikasi sing bisa digunakake kanggo megaterium Bacillus lagi ditliti ing pasamunan kanggo promosi pertanian gurun dening Köberl lan liya-liyane. Yaiku bakteri gram-positip, bentuk rod, spora sing mbentuk. Iki digunakake ing biokontrol penyakit tetanduran.

     

    Hubungi: Erica Zheng

    Email: erica@shxlchem.com

    Telp: +86 21 2097 0332

    Mob: +86 177 1767 9251

    WhatsApp: +86 186 2503 6043 (WeChat & Telegram & Line)

    Skype: slhyzy

  • Locust Killer Metarhizium Anisopliae Powder

    Powder Killer Metarhizium Anisopliae Powder

    Metarhizium anisopliae minangka jamur sing tuwuh alami ing lemah ing saindenging jagad lan nyebabake penyakit ing macem-macem serangga kanthi tumindak minangka parasit; mula kalebu jamur entomopathogenic. Umumé nginfeksi luwih saka 200 spesies serangga, kalebu rayap. Saiki digunakake minangka insektisida biologis kanggo ngontrol pirang-pirang hama kayata walang, walang, rayap, thrips, lsp. 

     

    Hubungi: Erica Zheng

    Email: erica@shxlchem.com

    Telp: +86 21 2097 0332

    Mob: +86 177 1767 9251

    WhatsApp: +86 186 2503 6043 (WeChat & Telegram & Line)

    Skype: slhyzy

  • Nitrogen Fixation Azotobacter chroococcum Powder

    Nitrogen Fixation Azotobacter chroococcum Powder

    Azotobacter chroococcum minangka bakteri sing nduweni kemampuan kanggo ndandani nitrogen atmosfer. Iki minangka aerobik, fixer nitrogen urip bebas sing ditemokake. A. chroococcum bisa migunani kanggo fiksasi nitrogen ing tanduran minangka biofertilizer, fungisida, lan indikator nutrisi, lan kanggo bioremediasi.

     

    Hubungi: Erica Zheng

    Email: erica@shxlchem.com

    Telp: +86 21 2097 0332

    Mob: +86 177 1767 9251

    WhatsApp: +86 186 2503 6043 (WeChat & Telegram & Line)

    Skype: slhyzy

  • Biofertilizer Actinomycetes Powder or Liquid

    Biofertilizer Actinomycetes Powder utawa Cairan

    Actinomycetes minangka salah sawijining organisme kayata ngasilake macem-macem metabolit novel. Kasedhiya ing macem-macem lingkungan kayata, banyu tawa, lemah, kompos lan lingkungan laut. Actinomycetes umume ngasilake macem-macem antibiotik kanthi fungsi unik lan aktif nglawan macem-macem bakteri lan jamur.

     

    Hubungi: Erica Zheng

    Email: erica@shxlchem.com

    Telp: +86 21 2097 0332

    Mob: +86 177 1767 9251

    WhatsApp: +86 186 2503 6043 (WeChat & Telegram & Line)

    Skype: slhyzy

  • Biological Inoculants Streptomyces Microflavus Powder

    Inokulan Biologis Powder Streptomyces Microflavus

    Streptomyces microflavus minangka spesies bakteri saka genus Streptomyces sing wis diisolasi saka lemah. Iki minangka generasi anyar actinomyces, bisa nggawe tanduran tahan penyakit, adhem lan kahanan garing lan kurang banyu, nambah kekebalan tanduran; Iki promosi bakteri, bisa ningkatake germinasi tanduran, oyot sing tuwuh, godhong kuwat, wangi buah, lsp.

     

    Hubungi: Erica Zheng

    Email: erica@shxlchem.com

    Telp: +86 21 2097 0332

    Mob: +86 177 1767 9251

    WhatsApp: +86 186 2503 6043 (WeChat & Telegram & Line)

    Skype: slhyzy

  • Biofertilizer Bacillus Laterosporus Powder

    Powder Biofertilizer Bacillus Laterosporus

    Pupuk Alami Bacillus Laterosporus Kondisioner lemah Amandemen lemah Amandemen Tanduran Penambah Pestisida Pestisida alami nyedhiyakake fosfor lemah. Nyuda cilaka panen kanthi nambah indeks uyah ing lemah.

    Hubungi: Erica Zheng

    Email: erica@shxlchem.com

    Telp: +86 21 2097 0332

    Mob: +86 177 1767 9251

    WhatsApp: +86 186 2503 6043 (WeChat & Telegram & Line)

    Skype: slhyzy

  • Biofertilizer Paenibacillus Polymyxa Powder

    Bubuk Biofertilizer Paenibacillus Polymyxa

    Paenibacillus polymyxa, uga dikenal kanthi jeneng Bacillus polymyxa, minangka bakteri Gram-positif sing bisa ndandani nitrogen. Kasedhiya ing lemah, jaringan tanduran, endhepan laut lan sumber banyu panas. Bisa uga duwe peran ing ekosistem alas lan aplikasi potensial ing mangsa ngarep minangka bahan bakar hayati lan agen biokontrol ing tetanen.

    Hubungi: Erica Zheng

    Email: erica@shxlchem.com

    Telp: +86 21 2097 0332

    Mob: +86 177 1767 9251

    WhatsApp: +86 186 2503 6043 (WeChat & Telegram & Line)

    Skype: slhyzy

  • Biological Control Trichoderma Reesei Powder

    Kontrol Biologis Bubuk Trichoderma Reesei

    Trichoderma reesei minangka jamur mesofilik lan filamen. Iki minangka anamorf saka jamur Hypocrea jecorina. T. reesei bisa nggawe enzim selulolytic sing akeh. Selulosa mikrobial duwe aplikasi industri ing konversi selulosa, komponen utama biomassa tanduran, dadi glukosa.

    Hubungi: Erica Zheng

    Email: erica@shxlchem.com

    Telp: +86 21 2097 0332

    Mob: +86 177 1767 9251

    WhatsApp: +86 186 2503 6043 (WeChat & Telegram & Line)

    Skype: slhyzy