Kemurnian Dhuwur 98% asam asam Palmitoleat 373-49-9 kanthi rega paling larang

Katrangan singkat:

 Asam palmitoleat

kas 373-49-9

Kemurnian: 98%

Pengepakan: 1kg / botol

 

Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

Email: kevin@zhuoerchem.com

 


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Kemurnian Dhuwur 98% asam asam Palmitoleat 373-49-9 kanthi rega paling larang

Asam palmitoleat CAS 373-49-9 minangka asam hexadec-9-enoic sing ikatan dobel ing posisi C-9 duwe konfigurasi cis. Iki minangka asam konjugat saka palmitoleat.

Asam palmitoleat CAS 373-49-9 minangka asam lemak tak jenuh tunggal omega-7 (16: 1n-7) kanthi formula CH3 (CH2) 5CH = CH (CH2) 7COOH sing dadi konstituen umum saka glisida jaringan adiposa manungsa.

Sifat kimia:

Kemurnian Dhuwur 98% asam asam Palmitoleat 373-49-9 kanthi rega paling larang

Jeneng Kimia: Asam PALMITOLEIC

No CAS.: 373-49-9

Formula molekul: C16H30O2

EINECS: 206-765-9

Katon: Cairan bening kuning tanpa warna

Lembar Data Teknis / TDS:

Kemurnian Dhuwur 98% asam asam Palmitoleat 373-49-9 kanthi rega paling larang

ITEM STANDAR
Penampilan Cairan bening kuning tanpa warna lan cahya
Kasucian ≥70,0%
Asam palmitat (C16: 0) ≤5,0%
Asam Oleat (C18: 1) ≤25,0%
Asam linoleat (C18: 2) ≤10,0%
Asam Alpha-Linolenat (C18: 3) 2,0%
Total impurities 30,0%
Nilai asam, mgKOH / g 210-230
Mex / kg peroksida ≤10
Kelembapan,% ≤0.5
Nilai yodium, gI / 100g 80.0-90.0

 

Lamaran

Kemurnian Dhuwur 98% asam asam Palmitoleat 373-49-9 kanthi rega paling larang

Penengah organik; Bahan baku kanggo produksi plastik, surfaktan lan pelumas sintetis

1. Nduwe efek terapi ing sawetara penyakit kronis kayata sindrom metabolik, diabetes lan inflamasi.

2. Utamane kanggo konsumsi.

3. Bisa nyandhet faktor melanin ing sel manungsa lan ningkatake pigmen kulit.

FAQS

Kepiye cara njupuk 98% asam asam Palmitoleat 373-49-9?

Hubungi: kevin@zhuoerchem.com

Syarat pambayaran

T / T (transfer telex), Western Union, MoneyGram, BTC (bitcoin), lsp.

Wektu timbal

≤25kg: sajrone telung dina kerja sawise ditampa.

25kg: seminggu

Conto

Kasedhiya

Paket

1kg saben botol, 25kg saben drum, utawa kaya sing sampeyan butuhake.

Panyimpenan

Simpen wadhah kasebut ditutup kanthi raket ing papan sing asri, adhem lan ventilasi apik.

Sertifikat

7fbbce232

Apa sing bisa diwenehake

79a2f3e71

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita