Pasokan pabrik Triphenylphosphine oxide TPPO CAS 791-28-6 kanthi rega sing larang

Katrangan singkat:

Triphenylphosphine oxide TPPO

CAS 791-28-6

Kemurnian: 98% min

 

 

Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

Email: kevin@zhuoerchem.com

 


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Pasokan pabrik Triphenylphosphine oxide TPPO CAS 791-28-6 kanthi rega sing larang

Triphenylphosphine oxide (asring disingkat TPPO) minangka senyawa organofosfor kanthi formula OP (C 6 H 5) 3, uga ditulis minangka Ph 3 PO utawa PPh 3 O (Ph = C 6 H 5). Senyawa kristal tanpa warna iki minangka produk sampah sing umum nanging bisa migunani ing reaksi sing nglibatake trifenilphosin.

Sifat kimia:

Pasokan pabrik Triphenylphosphine oxide TPPO CAS 791-28-6 kanthi rega sing larang

CAS: 791-28-6

MF: C18H15OP

MW: 278,28

EINECS: 212-338-8

Titik lebur 150-157 ° C (surem)

Titik didih 360 ° C

Kapadhetan 1,212 g / cm3

bentuk Bubuk Kristal utawa Serpihan

warna Putih nganti coklat jambon

Lembar Data Teknis / TDS:

Pasokan pabrik Triphenylphosphine oxide TPPO CAS 791-28-6 kanthi rega sing larang

 

ITEM STANDAR
Penampilan Bubuk bubuk kristal putih utawa kuning cahya
Konten (GC)  ≥98%
Rusak ing pangatusan 0,5%

 

Lamaran

Pasokan pabrik Triphenylphosphine oxide TPPO CAS 791-28-6 kanthi rega sing larang

Triphenylphosphine Oksida (Orlistat USP Related Compound C) minangka katalis ing konversi aldehida dadi 1,1-diklorida. Triphenylphosphine Oksida digunakake minangka katalis kanggo sintesis fungsi sing dhuwur bangetα-CF3 γ-keto ester.

Triphenylphosphine oxide minangka fosfor ligand sing digunakake kanggo reaksi kopling, epoksidasi, lan reaksi Michael

Triphenylphosphine oxide (TPPO) minangka pelarut koordinasi sing digunakake kanggo ngaktifake kristalisasi senyawa kimia. Iki digunakake ing aplikasi tahan api, minangka katalis obat epoksi, lan anyar, kanggo ngasilake nanostruktur.

FAQS

Kepiye cara njupuk Triphenylphosphine oxide TPPO CAS 791-28-6?

Hubungi: kevin@zhuoerchem.com

Syarat pambayaran

T / T (transfer telex), Western Union, MoneyGram, BTC (bitcoin), lsp.

Wektu timbal

≤25kg: sajrone telung dina kerja sawise ditampa.

25kg: seminggu

Conto

Kasedhiya

Paket

10g / 100g / 200g / 500g / 1kg / 25kg utawa kaya sing sampeyan butuhake.

Panyimpenan

Simpen wadhah kasebut ditutup kanthi raket ing papan sing asri, adhem lan ventilasi apik.

Sertifikat

7fbbce232

Apa sing bisa diwenehake

79a2f3e71

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita