Pasokan pabrik 2-Nitrobenzaldehyde / O-Nitrobenzaldehyde CAS 552-89-6 kanthi rega paling apik

Katrangan singkat:

2-Nitrobenzaldehyde / O-Nitrobenzaldehyde

CAS 552-89-6

Kemurnian: 99% min

 

 

Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

Email: kevin@zhuoerchem.com

 


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Pasokan pabrik 2-Nitrobenzaldehyde/O-Nitrobenzaldehyde CAS 552-89-6 kanthi rega paling

2-Nitrobenzaldehyde minangka benzaldhyde kanthi klompok nitro sing diganti ing posisi ortho. 2-Nitrobenzaldehyde digunakake kanggo nyiyapake pewarna lan pewarna kayata carmine Indigo. Gas 2-Nitrobenzaldeh yde kabukten minangka klompok nglindhungi photoremovable sing migunani uga kanggo nyiapake sing luwih efektif kayata glikol o-Nitrophenylethylene.

Sifat kimia:

Pasokan pabrik 2-Nitrobenzaldehyde/O-Nitrobenzaldehyde CAS 552-89-6 kanthi rega paling

CAS: 552-89-6

MF: C7H5NO3

MW: 151.12

EINECS: 209-025-3

Lembar Data Teknis / TDS:

Pasokan pabrik 2-Nitrobenzaldehyde/O-Nitrobenzaldehyde CAS 552-89-6 kanthi rega paling

Barang

Spesifikasi

Penampilan 

Bubuk Kristal Pucat Kuning

Titik lebur

41 ~ 43 °C

Residu Resor%

0,3max

Banyu%

0,5max

AssayGC%

99.0min

 

Lamaran

Pasokan pabrik 2-Nitrobenzaldehyde/O-Nitrobenzaldehyde CAS 552-89-6 kanthi rega paling

Lamaran

Penentuan isopropanol lan aseton, metil keton. Sintesis organik.

Digunakake minangka penengah farmasi kanggo produksi Xintongding.

Produk iki minangka sintesis organik menengah lan digunakake ing industri farmasi kanggo ngasilake obat anti-angina.

Penentuan isopropanol lan aseton.

FAQS

Kepiye cara njupuk 2-Nitrobenzaldehyde / O-Nitrobenzaldehyde CAS 552-89-6?

Hubungi: kevin@zhuoerchem.com

Syarat pambayaran

T / T (transfer telex), Western Union, MoneyGram, BTC (bitcoin), lsp.

Wektu timbal

≤25kg: sajrone telung dina kerja sawise ditampa.

25kg: seminggu

Conto

Kasedhiya

Paket

10g / 100g / 200g / 500g / 1kg / 25kg utawa kaya sing sampeyan butuhake.

Panyimpenan

Simpen wadhah kasebut ditutup kanthi raket ing papan sing asri, adhem lan ventilasi apik.

Sertifikat

7fbbce232

Apa sing bisa diwenehake

79a2f3e71

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita