Bahan Baku Kimia Saben Dina

  • Cosmetic peptide Nicotinoyl Tripeptide-1 Nicotinoyl-GHK powder

    Peptida kosmetik Nicotinoyl Tripeptide-1 bubuk Nicotinoyl-GHK

    Nicotinoyl Tripeptide-1 kasusun saka peptida saka urutan asam amino, whitening, lan kombinasi Niacin kanthi katrampilan pertumbuhan kolagen peptida Vitamin sing bisa diarep-arep bisa nambah garis pemutih lan garis sing apik.

     

    Hubungi: Erica Zheng

    Email: erica@zhuoerchem.com

    Telp: +86 21 2097 0332

    Mob: +86 177 1767 9251

    WhatsApp: +86 186 2503 6043 (WeChat & Telegram & Line)

    Skype: slhyzy

  • Decapeptide-12 anti-pigmentation and skin lightening CAS 137665-91-9

    Decapeptide-12 anti-pigmentasi lan penerangan kulit CAS 137665-91-9

    Decapeptide-12 minangka oligopeptide sing kasusun saka mung 10 asam amino. Oligopeptida iki misuwur amarga kegiyatan anti-tirosinase.

     

    Hubungi: Erica Zheng

    Email: erica@zhuoerchem.com

    Telp: +86 21 2097 0332

    Mob: +86 177 1767 9251

    WhatsApp: +86 186 2503 6043 (WeChat & Telegram & Line)

    Skype: slhyzy

  • Cosmetic peptide Nonapeptide-1 powder anti-pigmentation and skin lightingCAS 158563-45-2

    Peptida kosmetik Nonapeptida-1 bubuk anti-pigmen lan cahya kulitCAS 158563-45-2

    Nonapeptide-1 yaiku peptida sing madhangi kulit, asale saka hormon stimulasi melanosit (MSH). Nyegah kegiatan tirosin ing melanosit, hambatan sintesis melanin lan mbantu nyuda nada kulit kanthi nyuda pigmentasi hiper.

     

    Hubungi: Erica Zheng

    Email: erica@zhuoerchem.com

    Telp: +86 21 2097 0332

    Mob: +86 177 1767 9251

    WhatsApp: +86 186 2503 6043 (WeChat & Telegram & Line)

    Skype: slhyzy

  • Cosmetic peptide Hexapeptide-10 anti-aging and Firming CAS 146439-94-3

    Peptida kosmetik Hexapeptide-10 anti-tuwa lan Firming CAS 146439-94-3

    Hexapeptide-10 yaiku peptida sintetis sing ngemot residu Alanine, Isoleusin, Lisin, Serine lan Valine. Iki nambah sintesis laminin V lan α6-integrin kanggo ningkatake naleni sel, kanthi strukture kulit sing katon luar biasa lan kemampuan sing kuat. Hexapeptide-10 nyengkuyung nyusun maneh collagens lan mbantu nyuda garis alus lan ukuran pori.

     

    Hubungi: Erica Zheng

    Email: erica@zhuoerchem.com

    Telp: +86 21 2097 0332

    Mob: +86 177 1767 9251

    WhatsApp: +86 186 2503 6043 (WeChat & Telegram & Line)

    Skype: slhyzy

  • Cosmetic peptide Hexapeptide-9 powder anti-wrinkle anti-aging CAS 1228371-11-6

    Peptida kosmetik Hexapeptide-9 bubuk anti-kerut anti-tuwa CAS 1228371-11-6

    Hexapeptide-9, peptida Kolagen, mbantu ngiyatake jaringan struktural kanthi interaksi karo sel kulit kanthi alami kanggo ningkatake proses peremajaan.

     

    Hubungi: Erica Zheng

    Email: erica@zhuoerchem.com

    Telp: +86 21 2097 0332

    Mob: +86 177 1767 9251

    WhatsApp: +86 186 2503 6043 (WeChat & Telegram & Line)

    Skype: slhyzy

  • Cosmetic peptide Pentapeptide-18 anti-aging anti-wrinkle CAS 64963-01-5

    Peptida kosmetik Pentapeptide-18 anti-tuwa anti-kerut CAS 64963-01-5

    Pentapeptide-18 nyuda keruwetan ing pasuryan sing disebabake dening kontraksi otot ekspresi wajah, utamane ing dahi lan sekitar mata.

     

    Hubungi: Erica Zheng

    Email: erica@zhuoerchem.com

    Telp: +86 21 2097 0332

    Mob: +86 177 1767 9251

    WhatsApp: +86 186 2503 6043 (WeChat & Telegram & Line)

    Skype: slhyzy

  • Cosmetic peptide Pentapeptide-3 powder anti-wrinkle CAS 135679-88-8

    Peptida kosmetik Pentapeptide-3 bubuk anti-kisut CAS 135679-88-8

    Pentapeptide-3 minangka bahan anti-kerut sing kuat banget.

     

    Hubungi: Erica Zheng

    Email: erica@zhuoerchem.com

    Telp: +86 21 2097 0332

    Mob: +86 177 1767 9251

    WhatsApp: +86 186 2503 6043 (WeChat & Telegram & Line)

    Skype: slhyzy

  • Cosmetic peptide Tetrapeptide-30 for skin brightening and lightening

    Peprapida kosmetik Tetrapeptide-30 kanggo padhange kulit lan padhang

    Tetrapeptide-30 minangka peptida anyar sing dikembangake kanggo ngimbangi nada kulit.

     

    Hubungi: Erica Zheng

    Email: erica@zhuoerchem.com

    Telp: +86 21 2097 0332

    Mob: +86 177 1767 9251

    WhatsApp: +86 186 2503 6043 (WeChat & Telegram & Line)

    Skype: slhyzy

  • Cosmetic peptide Tetrapeptide-4 anti-aging and anti-wrinkle

    Peptida kosmetik Tetrapeptide-4 anti-tuwa lan anti-kerut

    Tetrapeptide-4 minangka tetrapeptide biomimetic anyar sing nyedhiyakake kerapatan kulit lan tantangan efek gravitasi kanthi stimulasi produksi komponen jaringan ikat kanggo njaga tampilan enom lan nentang gravitasi.

     

    Hubungi: Erica Zheng

    Email: erica@zhuoerchem.com

    Telp: +86 21 2097 0332

    Mob: +86 177 1767 9251

    WhatsApp: +86 186 2503 6043 (WeChat & Telegram & Line)

    Skype: slhyzy

  • Cosmetic peptide Tripeptide-29 increase collagen and Repairing skin CAS 2239-67-0

    Peptida kosmetik Tripeptide-29 nambah kolagen lan ndandani kulit CAS 2239-67-0

    Tripeptide-29 bisa nambah sintesis kolagen lan ndandani kulit. Degradasi kolagen minangka salah sawijining panyebab utama pembentukan kerut. 

     

    Hubungi: Erica Zheng

    Email: erica@zhuoerchem.com

    Telp: +86 21 2097 0332

    Mob: +86 177 1767 9251

    WhatsApp: +86 186 2503 6043 (WeChat & Telegram & Line)

    Skype: slhyzy

  • Cosmetic peptide Tripeptide-1 GHK CAS 72957-37-0

    Peptida kosmetik Tripeptide-1 GHK CAS 72957-37-0

    Tripeptide-1 bisa ngrangsang produksi kolagen ing kulit, lan kolagen sing luwih akeh tegese kisut luwih sithik lan kulit sing katon luwih enom.

     

    Hubungi: Erica Zheng

    Email: erica@zhuoerchem.com

    Telp: +86 21 2097 0332

    Mob: +86 177 1767 9251

    WhatsApp: +86 186 2503 6043 (WeChat & Telegram & Line)

    Skype: slhyzy

  • Cosmetic peptide Copper Tripeptide-1 Ghk-Cu powder anti-aging CAS 89030-95-5

    Peptida kosmetik Tembaga Tripeptide-1 bubuk Ghk-Cu anti-penuaan CAS 89030-95-5

    Tembaga tripeptida-1 minangka kompleks tembaga tripeptide-1, kadang disingkat GHK-Cu. Tembaga Tripeptide-1 bisa nambah elastisitas kulit, kajelasan, kenceng lan nyuda garis lan kisut. nambah tuwuhing rambut kanthi nambah folikel rambut.

     

    Hubungi: Erica Zheng

    Email: erica@zhuoerchem.com

    Telp: +86 21 2097 0332

    Mob: +86 177 1767 9251

    WhatsApp: +86 186 2503 6043 (WeChat & Telegram & Line)

    Skype: slhyzy