Penyangga biologis N-Tris (hydroxymethyl) metil-3-aminopropanesulfonicacid / TAPS CAS 29915-38-6

Katrangan singkat:

Penyangga biologis N-Tris (hydroxymethyl) metil-3-aminopropanesulfonicacid / TAPS

CAS 29915-38-6

Kemurnian: 99% min

 

 

Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

Email: kevin@zhuoerchem.com

 


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Penyangga biologis N-Tris (hydroxymethyl) metil-3-aminopropanesulfonicacid / TAPS CAS 29915-38-6

TAPS, jeneng lengkap N-tris (hydroxymethyl) methyl-3-aminopropane sulfonic acid, minangka buffer biologis sing umume digunakake. Iki asring digunakake ing sawetara kit diagnostik biokimia, kit diagnostik PCR lan ekstraksi DNA / RNA, lsp. 

Sifat kimia:

Penyangga biologis N-Tris (hydroxymethyl) metil-3-aminopropanesulfonicacid / TAPS CAS 29915-38-6

CAS: 29915-38-6

MF: C7H17NO6S

MW: 243.28

EINECS: 249-954-1

Titik lebur 230-235 °C (dec.)

Kapadhetan 1.4290 (perkiraan kasar)

wujud Solid

warna Putih

Ambu ora enak

Lembar Data Teknis / TDS:

Penyangga biologis N-Tris (hydroxymethyl) metil-3-aminopropanesulfonicacid / TAPS CAS 29915-38-6

Barang

Spesifikasi

Penampilan

Bubuk Putih

Titik lebur

231 ~ 235 °C

Residu Residu%

0,1max

Mundhut pangatusan%

Maks. 0,5%

AssayHPLC%

99.0min

Logam abot, ppm

5max

Kelarutan (larutan banyu 50mg / ml)

Tanpa warna, jelas

Penyerapan Uv / 260nm (larutan banyu 0,1M)

0,4max

Penyerapan uv / 280nm (larutan banyu 0,1 m)

0,1max

 

Lamaran

Penyangga biologis N-Tris (hydroxymethyl) metil-3-aminopropanesulfonicacid / TAPS CAS 29915-38-6

Buffer biologis, digunakake ing kit diagnostik biokimia

FAQS

Kepiye cara njupuk buffer Biologis N-Tris (hydroxymethyl) methyl-3-aminopropanesulfonicacid / TAPS CAS 29915-38-6?

Hubungi: kevin@zhuoerchem.com

Syarat pambayaran

T / T (transfer telex), Western Union, MoneyGram, BTC (bitcoin), lsp.

Wektu timbal

≤25kg: sajrone telung dina kerja sawise ditampa.

25kg: seminggu

Conto

Kasedhiya

Paket

10g / 100g / 200g / 500g / 1kg / 25kg utawa kaya sing sampeyan butuhake.

Panyimpenan

Simpen wadhah kasebut ditutup kanthi raket ing papan sing garing, adhem lan ventilasi apik.

Sertifikat

7fbbce232

Apa sing bisa diwenehake

79a2f3e71

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita