Layanan

Layanan minangka salah sawijining kaluwihan paling kuat, sing diwujudake kanthi fokus ing bathi klien nalika njupuk kabeh keputusan. Tujuan utama yaiku nyedhiyakake klien kanthi kepuasan maksimal. Sawetara musyawarah kanggo nggayuh iki yaiku:

●  Sintesis pelanggan / OEM
    Kanthi kemampuan produksi sing kuwat lan pengalaman produksi pirang-pirang taun, kita bisa entuk respon cepet nalika ngowahi R&D dadi produksi skala pilot banjur dadi produksi skala gedhe. Kita bisa njupuk macem-macem sumber kanggo nyedhiyakake layanan manufaktur khusus lan OEM kanggo macem-macem jinis bahan kimia.

●  Nindakake proses pra-persetujuan, contone, ora preduli jarake saka jaringan kita, kanggo ngevaluasi lan ngotentikasi produksi lan fasilitas kontrol mutu.

●  Evaluasi kanthi tliti babagan kabutuhane klien utawa panjaluk khusus supaya bisa menehi solusi sing efektif.

●  Penanganan klaim apa wae saka klien kanthi cepet supaya ora gampang.

●  Nyedhiyakake dhaptar rega sing biasa dianyari kanggo produk utama.

●  Relay informasi kanthi cepet babagan kecenderungan pasar sing ora biasa utawa sing ora dikarepake kanggo para klien.
    Pemrosesan pesanan cepet lan sistem kantor canggih, biasane ngasilake transmisi konfirmasi pesanan, invoice proforma lan rincian pengiriman sajrone wektu sing cendhak.

●  Dhukungan lengkap kanggo nyepetake izin cepet kanthi ngirim salinan salinan dokumen sing bener sing dibutuhake liwat email utawa telex. Iki kalebu rilis ekspres

●  Mbantu klien supaya bisa nemokake ramalan, utamane kanthi jadwal sing akurat yen pangiriman.
    Nyedhiyakake layanan tambahan nilai lan pengalaman pelanggan sing unik kanggo klien, nyukupi kabutuhan saben dinane lan menehi solusi kanggo masalah.

●  Kesepakatan sing positif karo lan menehi saran babagan kebutuhan lan saran saka pelanggan.

●  Nduwe kapabilitas pangembangan produk profesional, katrampilan sumber sing apik lan tim pemasaran sing energik.

●  Produk kita adol apik ing pasar Eropa, lan entuk reputasi apik lan popularitas dhuwur.

●  Nyedhiyakake conto gratis.