Sumber Daya Manusia

Zhuoer Chemical Co., Limited minangka perusahaan sing dikelola kanthi profesional ing ngendi masarakat sing makarya ing kene beda-beda. Dheweke duwe kasenengan, energi, komitmen lan tujuan supaya bisa ngasilake apa sing dikarepake pelanggan. Kita minangka organisasi sentris pelanggan sing ora ana papan bias adhedhasar balapan, jenis kelamin, iman lan papan asal. Perusahaan nyedhiyakake lingkungan sing mbantu individu nampilake bakat lan menehi prestasi lan asil. Papan kerja sing tantangan iki mbantu Zhuoer narik kawigaten, ngembangake lan njaga talenta. Karyawan kita disaranake nuduhake ide, kolaborasi lan ngerti manawa kekuwatan kolektif saka tim sing nggawe kita sukses. Kita duwe kinerja lan kerja keras kanggo nuwuhake rasa kualitas ing saben aspek organisasi wiwit saka produk lan layanan nganti pangembangan karyawan

Pangembangan Karir
Kita nggawe rencana pangembangan khusus kanggo mbantu sampeyan nggayuh tujuan karir. Kita kerja sama karo sampeyan kanggo nggawe karir sing dawa lan migunani kanthi nyediakake:
Latihan ing lapangan kerja
Hubungan mentor
Rencana pangembangan karir sing aktif
Program pelatihan internal lan eksternal / off-site
Kesempatan kanggo mobilitas karir internal / Rotasi Pakaryan
Tenaga Kerja sing Makarya
Rewards & Recognition: Zhuoer kimia nyedhiyakake lingkungan sing mbantu individu nampilake bakat lan menehi hasil lan asil. Kita menehi penghargaan marang para pelaku bintang liwat macem-macem program penghargaan lan pangenalan
Nyenengake ing Pakaryan: Kita nggampangake lingkungan 'Nyenengake' ing papan kerja. Kita ngatur acara olahraga lan acara budaya kayata Dina Anak, festival Musim Gugur Tengah, lsp. saben taun kanggo karyawan ing kabeh lokasi kerja

Karir
Zhuoer ngrekrut bahan kimia, wong sing duwe komitmen lan mandhiri lan ngupayakake nggawe lingkungan kerja sing nggawa wirausaha ing kabeh kita.
Napa makarya ing bahan kimia Zhuoer?
Kepemimpinan enom sing menehi inspirasi
Ganjaran lan mupangate kompetitif
Nggawe lingkungan kanggo pengembangan karir lan kemajuan
Lingkungan kerja sing kolaboratif lan makarya
Komitmen kanggo kesehatan lan keamanan karyawan
Pakaryan kerja keramahan Swasana