Surfaktan rega murah SODIUM ETHYL 2-SULFOLAURATE / Sodium Lauroyl isethionate (SLI) cas 7381-01-3

Katrangan singkat:

SODIUM ETHYL 2-SULFOLAURATE / Sodium Lauroyl isethionate (SLI)

kas 7381-01-3

Kemurnian: 78% ~ 83%

 

Sodium Lauroyl Isethionate SLI minangka surfaktan ringan sing dirancang khusus kanggo digunakake ing produk pembersih pribadi.

Iki minangka produk umpluk dhuwur sing nyedhiyakake kandhungan utawa formulasi krim.

Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

Email: kevin@zhuoerchem.com

 


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Surfaktan rega murah SODIUM ETHYL 2-SULFOLAURATE / Sodium Lauroyl isethionate (SLI) cas 7381-01-3

Sodium Lauroyl Isethionate SLI minangka surfaktan ringan sing dirancang khusus kanggo digunakake ing produk pembersih pribadi.

Iki minangka produk umpluk dhuwur sing nyedhiyakake kandhungan utawa formulasi krim.

SLI meh uyah lan tahan banyu uyah lan uyah kanthi sifat umpluk sing akeh. Kompatibel karo sabun lan menehi dispersal jeruk jeruk sing apik banget supaya bisa mandheg mbentuk sampah ing sabun batang

Wis kelarutan winates ing banyu alus lan hard. Formulasi kasebut stabil ing formulasi PH lan suhu ruangan sing meh netral nganti suwe, nanging bakal saya hidrolisis kanthi suhu munggah.

Bisa digunakake ing bar syndet lan sistem cair kayata shampo, bodywashes nalika umpluk.

Sifat kimia:

Surfaktan rega murah SODIUM ETHYL 2-SULFOLAURATE / Sodium Lauroyl isethionate (SLI) cas 7381-01-3

CAS: 7381-01-3

MF: C14H27NaO5S

MW: 330.41595

EINECS: 230-949-8

Lembar Data Teknis / TDS:

Surfaktan rega murah SODIUM ETHYL 2-SULFOLAURATE / Sodium Lauroyl isethionate (SLI) cas 7381-01-3

Penampilan Butiran putih
Kagiyatan 78% nganti 83%
Asam Lemak Gratis Maksimal 14%
PH (10% ing demin.water) 4,7 nganti 6.0
Werna (5% ing propanol / banyu) 20 maks
Banyu Maks 1,5%

 

Lamaran

Surfaktan rega murah SODIUM ETHYL 2-SULFOLAURATE / Sodium Lauroyl isethionate (SLI) cas 7381-01-3

APLIKASI ISLIKASI COCOYL SODIUM

1. Digunakake ing sabun:

Kaluwihan nggunakake sabun: Salah sijine yaiku kemampuan nolak lelembut sing luwih apik. Sing liyane yaiku, bisa nyuda PH sabun, lembut lan iritasi sing sithik, minangka bahan baku paling apik kanggo ngasilake sabun netral.

2. Digunakake ing pembersih:

Iki alus banget lan bisa ngasilake umpluk sing sugih lan alus, ngilangi rereget kanthi efisien. Lan SCI duwe lemak super, bisa nembus menyang kulit. Iki bisa nggawe kulit putih lan apik banget kanggo digunakake suwene.

3. Digunakake ing gel shower:

Kajaba ngasilake busa sing akeh lan alus, duweni fungsi sing signifikan kanggo mudhun lunyu, bisa ngilangi sensasi berminyak sing katon sawise nggunakake gel shower tradisional. Lan kulit sampeyan tetep alus lan alus.

4. Digunakake ing sampo:

SCI sing entheng lan kurang ngganteni surfaktan sing wis entek sing duwe bahan beracun. Iki bisa nglindhungi lan nambani rambut kanthi luwih aman.

FAQS

Kepiye cara njupuk SODIUM ETHYL 2-SULFOLAURATE / Sodium Lauroyl isethionate (SLI) cas 7381-01-3?

Hubungi: kevin@zhuoerchem.com

Syarat pambayaran

T / T (transfer telex), Western Union, MoneyGram, BTC (bitcoin), lsp.

Wektu timbal

≤25kg: sajrone telung dina kerja sawise ditampa.

25kg: seminggu

Conto

Kasedhiya

Paket

10g / 100g / 200g / 500g / 1kg / 25kg utawa kaya sing sampeyan butuhake.

Panyimpenan

Simpen wadhah kasebut ditutup kanthi raket ing papan sing garing, adhem lan ventilasi apik.

Sertifikat

7fbbce232

Apa sing bisa diwenehake

79a2f3e71

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita