Pasokan pabrik 1-Etil-3-methylimidazolium tetrafluoroborate EMIMBF4 CAS 143314-16-3 kanthi rega sing larang

Katrangan singkat:

1-Etil-3-methylimidazolium tetrafluoroborate EMIMBF4

CAS 143314-16-3

Kemurnian: 98,5%

Pengepakan: 1kg / botol

 

Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

Email: kevin@zhuoerchem.com

 


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Pasokan pabrik 1-Etil-3-methylimidazolium tetrafluoroborate EMIMBF4 CAS 143314-16-3 kanthi rega sing larang

Tetrafluoroborat 1-Etil-3-methylimidazolium minangka kelas bahan elektrolitik sing bisa digunakake ing pabrikan batere lithium-ion. Baterai lithium-ion kalebu anoda, katoda, lan elektrolit kanthi siklus ngeculake. Bahan kasebut mbisakake pambentuk batere sing luwih ijo lan sustainable kanggo panyimpenan energi listrik.

Sifat kimia:

Pasokan pabrik 1-Etil-3-methylimidazolium tetrafluoroborate EMIMBF4 CAS 143314-16-3 kanthi rega sing larang

CAS: 143314-16-3

MF: C6H11BF4N2

MW: 197.97

EINECS: 671-177-5

Titik lebur 15 °C (surem)

Titik didih> 350 °C (surem)

Kapadhetan 1,294 g / mL ing 25 °C (surem)

wujud cair

Lembar Data Teknis / TDS:

Pasokan pabrik 1-Etil-3-methylimidazolium tetrafluoroborate EMIMBF4 CAS 143314-16-3 kanthi rega sing larang

Item tes Spesifikasi
Penampilan Cairan kuning cahya
Kemurnian (HPLC) ≥98.50%
Isi banyu (KF) ≤1,00%

 

Lamaran

Pasokan pabrik 1-Etil-3-methylimidazolium tetrafluoroborate EMIMBF4 CAS 143314-16-3 kanthi rega sing larang

1- etil -3- methyl imidazolium tetrafluoroborate digunakake minangka senyawa organik asam karboksilat lan bisa digunakake minangka perantara farmasi.

Digunakake ing uyah cair

FAQS

Kepiye cara njupuk tetrafluoroborate 1-Ethyl-3-methylimidazolium EMIMBF4 CAS 143314-16-3?

Hubungi: kevin@zhuoerchem.com

Syarat pambayaran

T / T (transfer telex), Western Union, MoneyGram, BTC (bitcoin), lsp.

Wektu timbal

≤25kg: sajrone telung dina kerja sawise ditampa.

25kg: seminggu

Conto

Kasedhiya

Paket

1kg saben botol, 25kg saben drum, utawa kaya sing sampeyan butuhake.

Panyimpenan

Simpen wadhah kasebut ditutup kanthi raket ing papan sing garing, adhem lan ventilasi apik.

Sertifikat

7fbbce232

Apa sing bisa diwenehake

79a2f3e71

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita