Bahan kimia minangka seni

supaya urip saben dinane luwih warni

Saiki, kita biasane urusan karo intermediet organik, agrochemical, aditif panganan, API, bahan baku kimia saben dino lsp

ABOUTAS

Utamane urusan karo intermediet organik, agrochemicals, aditif panganan lan bahan kimia maju liyane

Zhuoer Chemical Co., Limited dununge ing pusat ekonomi - Shanghai. Kita mesthi ngetrapake "Bahan kimia majeng, urip sing luwih apik" lan panitia Riset lan Pangembangan teknologi kimia, supaya digunakake ing urip saben dina manungsa supaya urip kita luwih apik.

Saiki, kita biasane urusan karo intermediet organik, agrochemicals, aditif panganan lan bahan kimia canggih liyane. Bahan canggih kasebut digunakake ing kimia, obat, biologi, tampilan OLED, lampu OLED, perlindungan lingkungan, energi anyar, lsp.