Pasokan pabrik bubuk Amonium iodida berkualitas tinggi CAS 12027-06-4

Katrangan singkat:

Wêdakakêna yodium amonium

CAS 12027-06-4

Kemurnian: 99% min

 

 

Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

Email: kevin@zhuoerchem.com

 


Detail Produk

Tag Produk

Katrangan

Pasokan pabrik bubuk Amonium iodida berkualitas tinggi CAS 12027-06-4

Amonium iodida minangka senyawa kimia NHI. Iki digunakake ing bahan kimia foto lan sawetara obat. Bisa disiapake kanthi tumindak asam hidrokodik ing amonia. Gampang larut ing banyu, sing dadi kristal ing kubus. Iki uga larut ing etanol. Mboko sithik dadi kuning ing udhara sing lembab, amarga dekomposisi kanthi pembebasan yodium.

Sifat kimia:

Pasokan pabrik Triphenylphosphine oxide TPPO CAS 791-28-6 kanthi rega sing larang

CAS: 791-28-6

MF: C18H15OP

MW: 278,28

EINECS: 212-338-8

Titik lebur 150-157 ° C (surem)

Titik didih 360 ° C

Kapadhetan 1,212 g / cm3

bentuk Bubuk Kristal utawa Serpihan

warna Putih nganti coklat jambon

Lembar Data Teknis / TDS:

Pasokan pabrik bubuk Amonium iodida berkualitas tinggi CAS 12027-06-4

Barang Spesifikasi
Penampilan Wêdakakêna kristal putih
Kasucian ≥99%
Reaksi ing solasi banyu Ketemu standar
Kejelasan Ketemu standar
Bahan banyu sing ora larut 0,005%
Sisa ing kontak 0,005%
Cl 0,01%
Iodat lan yodium 0,003%
Fe 0.0001%

 

Lamaran

Pasokan pabrik bubuk Amonium iodida berkualitas tinggi CAS 12027-06-4

Lamaran

1. Iki minangka bahan baku kanggo nggawe iodida anorganik.

2. Bisa digunakake minangka emulsi fotosensitif kanggo film lan substrat fotografi.

3. Iki uga digunakake minangka reagen analisis kimia.

FAQS

Kepiye cara njupuk bubuk Amonium iodida CAS 12027-06-4?

Hubungi: kevin@zhuoerchem.com

Syarat pambayaran

T / T (transfer telex), Western Union, MoneyGram, BTC (bitcoin), lsp.

Wektu timbal

≤25kg: sajrone telung dina kerja sawise ditampa.

25kg: seminggu

Conto

Kasedhiya

Paket

10g / 100g / 200g / 500g / 1kg / 25kg utawa kaya sing sampeyan butuhake.

Panyimpenan

Simpen wadhah kasebut ditutup kanthi raket ing papan sing asri, adhem lan ventilasi apik.

Sertifikat

7fbbce232

Apa sing bisa diwenehake

79a2f3e71

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita