Agen Pembantu Catalyst & Kimia

  • Factory supply Triphenylphosphine oxide TPPO CAS 791-28-6 with good price

    Pasokan pabrik Triphenylphosphine oxide TPPO CAS 791-28-6 kanthi rega sing larang

    Triphenylphosphine oxide TPPO

    CAS 791-28-6

    Kemurnian: 98% min

     

     

    Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

    Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

    Email: kevin@zhuoerchem.com

     

  • Factory supply 99% 5,5-dimethylhydantoin/DMH CAS 77-71-4 with best price

    Pasokan pabrik 99% 5,5-dimethylhydantoin / DMH CAS 77-71-4 kanthi rega paling apik

    5,5-dimethylhydantoin/DMH

    CAS 77-71-4

    Kemurnian: 99%

    Produk sing gegandhengan: BCDMH, DBDMH, DCDMH

     

     

    Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

    Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

    Email: kevin@zhuoerchem.com

     

  • Factory supply 6-Hexanalactone/6-Caprolactone with good price CAS 502-44-3

    Pasokan pabrik 6-Hexanalactone / 6-Caprolactone kanthi rega CAS 502-44-3 sing apik

    6-Hexanalactone / 6-Caprolactone

    CAS 502-44-3

    Kemurnian: 99%

    Pengepakan: 1kg / botol

     

    Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

    Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

    Email: kevin@zhuoerchem.com

     

  • Factory Supply Hot Selling High Quality 1,3-Dimethyl-2-imidazolidinone(DMI) CAS 80-73-9

    Pasokan Pabrik Jual Jual Kualitas Tinggi 1,3-Dimethyl-2-imidazolidinone (DMI) CAS 80-73-9

    1,3-Dimethyl-2-imidazolidinone (DMI)

    CAS 80-73-9

    Kemurnian: 99%

    Pengepakan: 1kg / botol

     

    Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

    Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

    Email: kevin@zhuoerchem.com

     

  • High quality Europium trifluoromethanesulfonate CAS 52093-25-1 with good price

    Kualitas tinggi Europium trifluoromethanesulfonate CAS 52093-25-1 kanthi rega sing larang

    Europium trifluoromethanesulfonate

    CAS 52093-25-1

    Kemurnian: 99%

     

     

    Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

    Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

    Email: kevin@zhuoerchem.com

     

  • Factory supply Wilkinson catalyst Tris(triphenylphosphine)rhodium(I) chloride(11% Rh) CAS 14694-95-2

    Pasokan pabrik katalis Wilkinson Tris (triphenylphosphine) rhodium (I) klorida (11% Rh) CAS 14694-95-2

    Wilkinson katalis Tris (triphenylphosphine) rhodium (I) klorida (11% Rh)

    CAS 14694-95-2

    Kemurnian: 99%

    Rh: 11%

     

    Tris (triphenylphosphine) rhodium (I) klorida CAS 14694-95-2 minangka jeneng umum kanggo chloridotris (triphenylphosphine) rhodium (I), kompleks koordinasi rhodium kanthi formula [RhCl (PPh3) 3] (Ph = fenil), dijenengi katalis Wilkinson.

     

    Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

    Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

    Email: kevin@zhuoerchem.com

     

  • Factory supply catalyst copper chromite Cr2Cu2O5 CAS 12018-10-9 with best price

    Pasokan pabrik katalis krom tembaga Cr2Cu2O5 CAS 12018-10-9 kanthi rega paling apik

    Krom tembaga

    CAS 12018-10-9

    MF: CrCuO3
    MW: 163.54
    EINECS: 234-634-6

     

    Krom tembaga yaiku bubuk ireng, tetragonal sing ora larut ing banyu. Disiapake kanthi dadi panas nganti 400 ° C tembaga (II) kromat (VI).

     

    Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

    Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

    Email: kevin@zhuoerchem.com

     

  • High purity BIS-TRIS Buffer CAS 6976-37-0 with factory price

    Kemurnian dhuwur BIS-TRIS Buffer CAS 6976-37-0 kanthi rega pabrik

    CAS: 6976-37-0

    Kemurnian: 98% min

    Packing: 1kg, 25kg tas / botol / drum utawa minangka panjaluk

     

    BIS-TRIS Buffer CAS 6976-37-0, buffer biologis zwitterionic, biasane digunakake minangka agen buffer ing riset biologis lan biokimia

     

    Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

    Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

    Email: kevin@shxlchem.com

     

  • Factory price Hydroxyl-terminated polybutadiene(HTPB) CAS 69102-90-5

    Rega pabrik Polybutadiene sing diakhiri Hydroxyl (HTPB) CAS 69102-90-5

    Produk: HTPB

    No Cas.: 69102-90-5

    Pengepakan: 1kg / botol

     

    Polybutadiene sing diakhiri Hydroxyl (HTPB) minangka polimer teleclaw cair lan jinis karet. Iki ditanggepi karo chain extender, cross-linking agents utawa kuratif ing suhu ruangan utawa suhu dhuwur kanggo mbentuk struktur jaringan telung dimensi polimer termoset.

     

    Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

    Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

    Email: kevin@shxlchem.com

     

  • Manufacturer Tris(2-carboxyethyl)phosphine Hydrochloride/TCEP-HCL CAS 51805-45-9

    Produsen Tris (2-carboxyethyl) fosfor Hydrochloride / TCEP-HCL CAS 51805-45-9

    Produsen Tris (2-carboxyethyl) fosfor Hydrochloride / TCEP-HCL

    CAS 51805-45-9

    Kemurnian: 98% min

    Packing: 1kg, 25kg tas / botol / drum utawa minangka panjaluk

     

    Tris (2-carboxyethyl) phosphine Hydrochloride / TCEP-HCL minangka agen pangurang bebas thiol tanpa serbaguna kanthi akeh aplikasi ing kimia protein lan riset proteomik sing dipusatake ing gampang kuantitatif nyuda ikatan disulfida. Senyawa serbaguna gampang larut lan stabil banget ing larutan banyu. Nyatane TCEP HCl stabil ing larutan banyu, asam lan dhasar.

     

    Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

    Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

    Email: kevin@shxlchem.com

     

  • Factory supply 99% 1-Methylimidazole CAS 616-47-7 with good price

    Pasokan pabrik 99% 1-Methylimidazole CAS 616-47-7 kanthi rega sing larang

    Produk: 1-Methylimidazole

    No CAS.: 616-47-7

    Kemurnian: 99%

    Pengepakan: 1kg / botol

     

    1-Methylimidazole minangka senyawa organik heteroklik aromatik kanthi formula CH₃C₃H₃N₂. Iki minangka cairan tanpa warna sing digunakake minangka pelarut khusus, basa, lan prekursor kanggo sawetara cairan ion. Iki minangka heterositik nitrogen dhasar lan mimik kaya kanggo macem-macem basis nukleosida uga histidine lan histamin.

     

    Layanan Berkualitas & Pengiriman Cepet & Kustomisasi

    Hotline: + 86-17321470240 (WhatsApp & Wechat)

    Email: kevin@shxlchem.com

     

  • Photoinitiator 1173 liquid CAS 7473-98-5

    Photoinitiator 1173 cair CAS 7473-98-5

    Photoinitiator 1173 minangka fotosinitiator UV efisiensi tinggi lan nduwe ciri ambu ora enak, ora kuning lan stabilitas warna sing apik. Bisa gampang dikombinasikake karo fotografer liyane. Lapisan lan tinta curing UV. Lapisan sing jelas kanggo kayu, plastik lan logam, pernis overprint.

     

    Hubungi: Erica Zheng

    Email: erica@zhuoerchem.com

    Telp: +86 21 2097 0332

    Mob: +86 177 1767 9251

    WhatsApp: +86 186 2503 6043 (WeChat & Telegram & Line)

    Skype: slhyzy