Kontrol Kualitas

Pusat bahan kimia Zhuoer QC dilengkapi instrumen canggih HPLC, GC lan analisis liyane. Kita wis lulus sertifikasi ISO9001, uga nggawe sistem kontrol kualitas lengkap kanggo mesthekake produksi efisien, stabil lan bisa dikendhaleni.
23b9bb06
38a0b923
79a2f3e72
38a0b923
c29dc8c0