Babagan Kita

Zhuoer Chemical Co., Winates

7e4b5ce22

Zhuoer Chemical Co., Limited dununge ing pusat ekonomi --- Shanghai. Kita mesthi ngetrapake "Bahan kimia majeng, urip sing luwih apik" lan panitia Riset lan Pengembangan teknologi kimia, supaya digunakake ing urip saben dina manungsa supaya urip kita luwih apik.

Saiki, kita biasane urusan karo intermediet organik, agrochemicals, aditif panganan lan bahan kimia canggih liyane. Bahan canggih kasebut digunakake ing kimia, obat, biologi, tampilan OLED, lampu OLED, perlindungan lingkungan, energi anyar, lsp.

Kanggo wektu saiki, kita duwe rong pabrik produksi ing Provinsi Shandong. Jembaré 30.000 meter persegi, lan duwé pegawe luwih saka 100 wong, ing antarané 10 wong dadi insinyur senior. Kita wis nggawe lini produksi sing cocog kanggo riset, uji coba pilot, lan produksi massal, lan uga nggawe loro laboratorium, lan siji pusat pengujian. Kita nyoba saben produk sadurunge dikirim supaya bisa nyedhiyakake produk sing apik kanggo para pelanggan.

Kita nampani pelanggan saka jagad iki kanggo ngunjungi pabrik lan nggawe kerja sama sing apik!

Pegawe
+
Area Lokakarya
+
8d9d4c2f6
b702f404
8d9d4c2f7

BUDAYA

Budaya Inti Kita: 
Kanggo nggawe nilai kanggo pelanggan, nggawe kerjasama win-win;
Kanggo entuk mupangat kanggo para pengusaha, supaya bisa urip kanthi warna-warni;
Kanggo nggawe kapentingan kanggo perusahaan, supaya luwih maju;
Supaya sugeh kanggo masarakat, supaya luwih rukun

Visi Perusahaan
Materi canggih, urip luwih apik: kanthi ilmu pengetahuan lan teknologi, lan supaya bisa ngladeni manungsa saben dinane, supaya urip kita luwih apik lan warni.

Misi Perusahaan
Kanggo nyedhiyakake pelanggan produk lan layanan kelas kapisan, supaya pelanggan wareg.
Kanggo ngupayakake dadi panyedhiya kimia sing dihormati.

Nilai Perusahaan
Pelanggan Pertama
Taat janjine
Kanggo menehi lengkap babagan bakat
Solidaritas lan kolaborasi
Kanggo nggatekake panjaluk karyawan lan nyukupi kabutuhan pelanggan